10бр/10сорта Classic ПРОМО КОМПЛЕКТ гладиол луковици

12,90 лв. 10,99 лв.
  • Кат. номер: 1439, 1440, 1458, 754, 1441, 1442, 634, 637, 753, 1443 х 1
+ -
Купи
Моля, изберете:

ПРОМО КОМПЛЕКТА включва по един брой от 10-те сорта показани в галерията.

Предлагаме Ви висококачественилуковици на едроцветен гладиол фракция 14+. Засадете луковиците в групи или редове на дълбочина около 10-12см и 10см отстояние между луковиците. Периода на засаждане е от края на март до края на май.

 
Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.