12бр ПРОМО КОМПЛЕКТ микс бегония градинска

20,96 лв. 16,99 лв.
  • Кат. номер: .61 х 12
+ -
Купи
Моля, изберете:

ПРОМО КОМПЛЕКТА включва микс цветове на случаен принцип от минимум 4 сорта от показаните в галерията. Разпределението на сортовете може да не бъде по равен брой.

Представяме Ви лятна бегония с много богат цъфтеж и наситени цветове. Сорта е изключително устойчив на слънце и засушаване. Разсадите са засадени в саксия 7х7. Лятната бегония цъфти от началото на април до края на септември /начало на октомври/. Подходяща за засаждане както в градината така и в саксии и сандъчета. Силно препоръчваме кореново и листно торене с водоразтворима тор за цъфтящи цветя в периода април-октомври.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.