12бр ПРОМО КОМПЛЕКТ тагетес

32,85 лв. 19,99 лв.
  • Кат. номер: .629 , 630 , 631 , 632, 627 микс 12бр
+ -
Купи
Моля, изберете:

ПРОМО КОМПЛЕКТА включва микс цветове от показаните в галерията. Разпределенението на цветовете в микса може да не бъде по равен брой.

Тагетес е едно най-полулярните градински цветя. Серия Durango са сортове със средно големи, много на брой цветове, разположени на компактното стебло на растението. Издържат на засушаване и на жаркото лятно слънце. Засадете растенията с около 2см по-дълбоко от нивото на почвата в саксята, в която ще го получите.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис Еконт фиксирана: 5.99лв, БЕЗПЛАТНА за поръчки над 150лв;

- до краен адрес фиксирана: 9.99лв, БЕЗПЛАТНА за поръчки над 150лв.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.