3бр/3сорта ПРОМО КОМПЛЕКТ Делфиниум

32,60 лв. 16,99 лв.
  • Кат. номер: 1162 , 1164 , 1165 х 1 +1xPlCote10
+ -
Купи
Моля, изберете:

ПРОМО КОМПЛЕКТА включва по един брой от 3-те сорта показани в галерията.

Към ПРОМО КОМПЛЕКТА получавате подарък тор с 12 месечно отложено действие.

Съвети за употреба на подаръка: Смесете цялото количество гранули с почвата, в която ще засаждате растенията. Поставете около 7 гранули в основата под кореновата система при засаждането на растенията. За период от 12 месеца не е нужно да добавяте тор за кореново подхранване на растенията.

Представяме Ви Делфиниум (Ралица), любимо цвете за много градинари. Делфиниум е многогодишно студоустойчиво цвете. Цъфти от ранно лято до късна есен. Може да го отглеждате както в градината така и в големи саксии. Разположете го на място с обилно слънцегреене /поне 5-6 часа/. Този сорт се развива до височина 60-80см. Делфиниум обича постоянна влажност на почвата. Предпазавайте от пресушаване. Пресаждането може да го извършите от края на март до края на юни и от септември докато почвата не е замръзнала. За здрава коренова система и обилен цъфтеж Делафиниум изисква добре подхранена почва с торове за цъфтящи цветя или торове с отложено действие.

Растенията, които предлагаме са засадени в саксия ф11.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис Еконт фиксирана: 5.99лв, БЕЗПЛАТНА за поръчки над 150лв;

- до краен адрес фиксирана: 9.99лв, БЕЗПЛАТНА за поръчки над 150лв.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.