4бр/4сорта ПРОМО КОМПЛЕКТ Остеоспермум

39,60 лв. 24,99 лв.
  • Кат. номер: 1309 , 1310 , 1516 , 1297 х 1
+ -
Купи
Моля, изберете:

ПРОМО КОМПЛЕКТА включва по един брой от 4-те сорта показани в галерията.

Остеоспермум, популярно като африканска маргаритка, е многогодишно топлолюбиво цъфтящо цвете. Лесно за отглеждане растение, което е за предпочитане да го отлеждате в саксия като също така се развива много добре и засадено в градината. При отглеждане в градината през късна есен го прехвърлите в саксия. При отглеждане в саксия поддържайте умерена влажност на почвата. Остеоспермум обича слънчеви до полусенчести места. За обилен цъфтеж и здрава коренова система подсигурете добро подхранване на почвата, чрез торене с качествени торове за цъфтящи цветя. Премахвайте цветоносите на прецъфтяващите цветове. Това стимулира по-обилно пъпкообразуване. Цъфтежа е продължителен от март/април/ до октомври.

Растенията, които предлагаме са засадени в саксия ф13 с много добре развита коренова система и корона. Отгледани са в обезпаразитена торфена смес с добавена тор са отложено 9 месечно действие.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.