Алое Вера Сабур М размер

8,90 лв. 5,99 лв.
  • Кат. номер: .146 M
+ -
Купи
Моля, изберете:

Алое Вера /Aloe Vera/, Сабур е едно от разновидностите на това уникално лечебно растение.

То е многогодишно растение, което в условията на нашата страна се отглежда като стайно през зимата и като външно през летния сезон. Като произход е тропическо растение, което определя изключителната устойчивост на горещини и силно слънце. Алое Вера има специфични сочни дебели листа, които се използват и за медицински цели. Те съдържат в себе си гел, който е изключително богат на полезни вещества, като в това число влизат всички важни витамини, минерали, ценни аминокиселини, протеини, антрахинонови гликозиди, биогенни стимулатори и др. Поради тази причина Алое Вера е известно като "растение чудо".

Отглежда се сравнително лесно, като по-важно е през зимния период да се намали драстично поливката и да има достъп на светлина до растението. През лятото спокойно го разположете на слънчево място. Алое Вера издържа на засушаване но за да бъде здраво препоръчваме през сухия сезон  да се полива веднъж на 2-3 седмици. През летния сезон при правилно отглеждане /много слънце и топлина/ Алое вера Сабур цъфти.

Ако откъснете листо и премахнете външната тънка ципа ще достигнете до месестата пълна с лечебен гел сърцевина.

Растенията, които предлагаме са засадени в саксия ф9 с обща височина 20-25см.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.