AMOYA Paradise NG импатиенс

6,90 лв.
  • Кат. номер: .1459
+ -
Купи
Моля, изберете:

Представяме Ви импатиенс Paradise NG обилно цъфтящо многогодишно топлолюбиво цвете. Цветето се отглежда в саксия.

Многогодишното циганче цъфти от ранна пролет до късна зима. На практика при правилно отглеждане растението има продължителен и обилен цъфтеж от март до ноември. През летния сезон можете да го отглеждате навън на шарена сянка. Цветовете са много големи с размер около 4-5см. Предпазвайте цветето от преполиване, което е пагубно за растението. Поливайте рядко и то само през подложката на саксията. През зимния период го отглеждайте в максимално светло помещение с температура минимум 15 градуса. За да имате обилен и дълготраен цъфтеж Импатиенс има нужда от много хранителни вещества. Тъй-като преполиването е пагубно за цветето използването на водоратворими торове не е препоръчително. Най-правилното торене на това цвете е чрез торове с отложено действие Plantacote. Почиствайте редовно прецъфтелите цветове. Растенията, които предлагаме в момента са засадени в саксии ф10.5 и е препоръчително да се пресадят в саксия около ф15 като използвате обезпаразитена торфена смес.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.