Beacon храстовидна фуксия XL размер

19,90 лв. 12,99 лв.
  • Кат. номер: .594 + PlCote20
+ -
Купи
Моля, изберете:

Към всяко растение получавате подарък тор с отложено 9 месечно действие. Смесете торта с почвата, която ще използвате за пресаждане на Вашата фуксия. Торта ще подхранва кореново растението за период от 9 месеца.

Растенията са размер XL с много добре развита коренова система, множество разклонения и гъста корона

За Вас ценителите на това прекрасно цвете представяме един от най-реномираните колекционерски сортове фуксия /обичка/. Растенията са маточни засадени в саксия ф11 и отглеждани в обезпаразитена торфена смес.

Този сорт фуксия я отглеждайте на място защитено от преките лъчи на силното лятно слънце. Много добре се развива на шарена сянка. Ранното сутрешно слънце или късно следобедното не е опасно за Вашата фуксия. Цъфтежът е изключително обилен от месец май до късна есен. Торенето с качествени торове е от изключителна важност за общото добро здраве на растението и разбира се за обилен цъфтеж. Най-често срещаните грешки в отглеждането на фуксия са преполиването на растенията и некачествена почва в която са засадени. Фуксията обича постоянно леко влажна и добре дренирана почва. Всяка година пресаждайте в саксия с около един размер по-голяма. През летния сезон редовното пулверизиране на короната спомага за по-доброто състояние на короната. Препоръчваме през пролетно-летния сезон веднъж седмично пулверизиране на короната с качествени водоратворими торове за листно подхрансване за цъфтящи цветя.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис Еконт фиксирана: 5.99лв, БЕЗПЛАТНА за поръчки над 150лв;

- до краен адрес фиксирана: 9.99лв, БЕЗПЛАТНА за поръчки над 150лв.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.