Мушката

11 октомври 2022

Здравейте приятели на Цвети Цвет - www.cveticvet.com.

В дългогодишния ни опит в отглеждане на мушката и общуване с клиенти забелязахме, че много от вас нямат нужната коректна информация за успешното им отглеждане. А всичко е много простичко. Затова в поредица от теми ще Ви дадем накратко нашите правилни насоки - www.cveticvet.com - как да отглеждате Вашите мушката.

Има четири основни и простички неща, за които е нужно да се погрижите. Останалото го оставете на природата. www.cveticvet.com А те са качествен посадъчен материал, почва и хранителни вещества, влажност и условия. В поредица от статии ще навлезем малко в детайли и ще ви дадем нашите www.cveticvet.com съвети. В тази статия ще Ви даден основните насоки за всяко от тях.

www.cveticvet.com

Качествен посадъчен материал.  Как да разберете, когато избирате растения за покупка дали посаъчния материал е качествен и какво означава да бъде такъв. www.cveticvet.com Ето и малко яснота. Когато източника на младото растение е майчино (маточно) такова то бъдещето цвете има в себе си над 95% от генетичния материал на сорта.