Банан М размер

19,90 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Банана е желано растение от много любители. С течение на годините достига височина до 3-3,5м. Сравнително лесно за отглеждане растение. През зимния този период го отглеждайте в стая с температура над 12 градуса и в близост до слънчев прозорец, южен или западен. В този период поливката трябва да е оскъдна но да не се допуска пресъхване на почвата.

През лятото спокойно можете да го отглеждате навън като му подсигурите място защитено от ветрове. Полива се обилно сутрин или вечер след залез.

Банана от ранна пролет до края на септември задължително има нужда от подхранване. В този период торете през 10-15дни с торове за зеленолистни растения.

Растенията са засадени в саксия ф13 и са с обща височина около 35-40см.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.