Carina кала в саксия

14,90 лв.
  • Кат. номер: .1479
+ -
Купи
Моля, изберете:

Kалата може да се отгледжда както в саксия така и в градината. Сорта е луковичен и не е студоустойчив. Оптималният температурен интервал за развитие и отглеждане на този вид кала е 8-26 градуса. Отглежда се на слънчеви или полусенчести места. През късна есен след изсъхване на листаната маса, отгледаните в градината растения трябва да се извадят за презимуване. Може да ги пресадите в саксии или увити в хартия да презимуват на хладно и сухо място. През пролетно летния сезон калата обича много слънце, влажна и добре похранена почва. При отглеждане в саксия през зимният период се отглеждат като стайни цветя. Поставете ги в по-светла част в помещението. За обилен и дълготраен цъфтеж почвата трябва да бъде богата на хранителни вещества и умерено но постоянно влажна. Поливането го извършвайте само през подложката на саксията. Прецъфтяващите цветове се премахват за да бъде стимулирано ново цветообразуване. Препоръчваме използването на торове с отложено действие или водоразтворими торове за подхранване.

Всички растения имат стикери на саксиите, обозначаващи името на сорта и неговият каталожен номер.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.