Blue Candy Heart Хортензия Hydrangea microphylla

29,90 лв. 24,90 лв.
  • Кат. номер: .1198 +TC-Fe2
+ -
Купи
Моля, изберете:

Към всяко растение получавате подарък 2 литра специализирана кисела почва за отглеждане на хортензия, която да използвате при пресаждането на Вашата хортензия.

Представяме Ви Хортензия Hydrangea microphylla. Хортензията е многогодишно, цъфтящо, храстовидно растение. То е студоустойчиво, когато го отглеждате в градината. При отглеждане в саксия за зимния период трябва да бъде съхранявано в помещение с температура 3-10 градуса и засушена почва. Хортензията се отглежда задължително в "кисела почва". Киселинноста на почвата и нейното балансирано съдържание на хранителни вещества е от съществено значение за богат цъфтеж, наситеност на цветовете, здрава коренова система и листна маса. При засаждане в градината препоръчваме да положите в дупката допълнително количество кисела почва и тор с отложено действие, за да подсигурите необходимата киселинност и балансирано подхранване. При използване на тор с отложено действие пропорцията за едно растение е от 10 до 15 гранули смесени в почвата. Хортензията се отглежда на сенчести места. Почвата трябва да бъде умерено влажна но не и прекалено мокра. През есента след прецъфтяване и опадане на листната маса изрежете стеблата на около 10-12см над почвата. Хортензията се засажда през пролетта и есента.

Растенията са засадени в саксии ф12.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.