Burgunder Aristata Arizona гайлардия

8,90 лв. 3,99 лв.
  • Кат. номер: .1510
+ -
Купи
Моля, изберете:

Гайлардия е многогодишно студоустойчиво цвете, което е лесно за отглеждане и от начинаещи градинари. Освен в градината може да го отглеждате и в саксии с размер ф15-ф17. Гайлардия се развива в компактни и обилно цъфтящи туфи като достига до височина 35-45см. Цветовете са наситени с дълготраен цъфтеж, започващ от началото на лятото до есента. Отглеждайте Вашата гайлардия на слънчеви до полусенчести места. Почвата трябва да бъде добре дренирана и леко влажна. Предпазвайте от преполиване. Растенията са засадени в саксии ф9.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.