CAREX EVERGOLD декоративна трева

15,90 лв. 9,99 лв.
  • Кат. номер: .1224
+ -
Купи
Моля, изберете:
CAREX EVERGOLD е многогодишна, студоустойчива и вечнозелена декоративна трева. Развива се на гъста и компактна туфа. Листата са с дължина до 40-50см около и 8 мм широки, дъговидно извити, жилави с фино назъбен ръб. Цветът е оформен като метлица. 
Достига височина и ширина около 30-50см. Отглеждайте на слънчево или полусенчесто място в богати на хранителни вещества влажни почви. В случай, че през зимата краищата на листата са изсъхнали, през пролетта може да се изрежат.
Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис Еконт фиксирана: 5.99лв, БЕЗПЛАТНА за поръчки над 150лв;

- до краен адрес фиксирана: 9.99лв, БЕЗПЛАТНА за поръчки над 150лв.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.