Circus Sky кошница каскадна петуния

10,90 лв. 6,99 лв.
  • Кат. номер: .1444
+ -
Купи
Моля, изберете:

Circus Sky е нов сорт уникално красива силно каскадна петуния. Петуниите от тази колекция имат най-високо ниво на устойчивост от заболявания, които се срещат по-каскадните петунии, силен каскаден ефект и обилен цъфтеж.

Нашите съвети за отглеждането на Purple Surfinia. Петунията обича топлото и слънчево време. За да имате обилен цъфтеж и здрава коренова система е задължително торенето с водоразтворима тор за цъфтящи цветя. Торете от април до средата на окомври през период от две седмици. Предлаганата от нас професионална водоразтворима тор можете да намерите тук: https://www.cveticvet.com/torove-za-podhranvane.html . Предпазвайте от преполиване или пресъхване. Слънчево до полу-сенчести места, защитени от постоянни ветрове са най-подходящи за развитието им.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.