Dark Salmon М размер Calliope сакъз

6,99 лв. 4,99 лв.
  • Кат. номер: .486 М +тор20
+ -
Купи
Моля, изберете:

Към всяко растение получавате подарък професионална водоразтворима тор за листно подхранване за сакъзи.

Представяме Ви новата колекция сакъзи на Calliope® Single Cascade.

Калиопе-Calliope® е полулярна търговска марка на едни от най-атрантивните и качествени сортове мушката. Семейството на Calliope® се разраства с нова колекция сакъзи-Calliope® Cascade. Калиопе-Calliope® е регистрирана търговска марка на тази серия пеларгониуми.

Растенията, които предлагаме са засадени в саксии ф9, отгледани в професионална обезпаразитена торфена смес. За наторяване е използвана NPK тор PLANTA с микроелементи (12+5+24(+2)). Общ азот N-12%. Нитратен азот N-9.8%, Амониев азот N-2.2%, Фосфор водоразтворим P2O5-5%, Калий водоразтворим K2O-24.2%. Магнезий водоразтворим MgO-2%, Бор B-0.01%, Мед Cu-0.01%, Желязо Fe-0.05%, Манган Mn-0.05%, Молибден Mo-0.001%, Цинк Zn-0.01%.

Колекцията сакъзи на Calliope® Cascade се характеризират със здраво стебло с по-голям диаметър от обичайните сакъзи. Те имат изразен каскаден ефект, множество на брой цветоноси и едри простоцветни цветове. Листната маса е предимно в тъмнозелен цвят. Силно препоръчително за гъсто развитие на короната е редовно пензиране на върховете на растенията. За правилно и пълноценно развитие на растенията препоръчваме засаждането да го извършвате в обезпаразитена торфена смес средна фракция. Качеството, структората и състава на почвата са от изключително важно значение за развитието на растенията. Предпазвайте от преполиване. Кореновото наторяване може да се извършва с водоразтворими торове за пеларгониуми или тор с отложено действие 8-9 месеца. Листното подхранване го извършвайте с водоразтворими торове в периода от април до октомври. Растенията ги отглеждайте на слънчеви или полу-сенчести места.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.