Доставка

Здравейте.

Благодарим Ви че пазарувате от нашиия онлайн магазин.

Стоките, които ще закупите в нашият магазин можем да изпратим до Вас чрез Еконт Експрес ООД.

"Оранжерия Цвети Цвет" /Цвети Цвет София ЕООД/ е дългогодишен партньор на Еконт Експрес ООД.

 

Как ще получите и заплатите Вашата пратка чрез услугите на Еконт Експрес:

- опаковането по безопасен начин на Вашите пратки е изцяло наша грижа;

- Вашите пратки винаги са с право на преглед преди получаването им;

- Вашите пратки са със застраховка и sms уведомление.

- в документацията на Вашите пратки ще намерите копие от Вашата поръчка с опис на стоките, които сте поръчали заедно с техните цени. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките.

- заплащането на стойността на пратката е чрез наложен платеж /ППП/ при получаването й, за което Еконт Експрес ООД издава "разписка за пощенски паричен превод /ППП/";

- заплащенето на транспортната услуга е при получаване на пратката.

 

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.

 

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

-При констатирене, в офиса на Еконт или доставящият Ви куриер, на нарушена цялост или счупени и унощожени стоки, е Ваше задължение да подадете рекламация на място и да изискате констативен протокол от служителите на Еконт Експрес и незабавно се свържете с нас на тел.0888749394. При получена пратка без констативен протокол и жалба "Оранжерия Цвети Цвет" /Цвети Цвет София" ЕООД/ не носи отговорност за нанесени щети.

-При отказ за получаване на пратка транспортните разходи в двете посоки са за Ваша сметка.

Желаем Ви приятно пазаруване

Екипа на Цвети Цвет