Често задавани въпроси (FAQ)

Уведомеление за дата на доставка

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.

Как да поръчам, когато пазарувам за първи път?

Пазаруването в нашия магазин е много лесно и удобно. Следвайте следните стъпки:

  • Натиснете бутон "Вход клиенти";
  • За да се инициализирате можете да използвате за вход Вашият профил във Facebook или Google. Също така и като създадете свой уникален акаунт чрез въвеждане на потребителско име и парола.
  • Изберете продукт, който желаете да закупите и натиснете бутон "КУПИ". Всички продукти се натрупат във Вашата количка с продукти;
  • След като сте избрали желаните от Вас продукти в количката, натиснете върху количката с продукти и ще видите нейното съдържание. Натиснете бутон "ПОРЪЧАЙ". Въведете всички данни в задължителните полета и желана от Вас дата на доставка от падащото меню.
  • Натиснете бутон "ПРОДЪЛЖИ" /стъпка 2: преглед на поръчка/. За да финализирате поръчката Ви и за да бъде приета от нашата система трябва задължително да маркирате в прозорчето "Съгласен съм с общите условия и политиката за поверителност на сайта".
  • Натиснете "ПОРЪЧАЙ" и ще получите номера на Вашата поръчка. На въведеният от Вас адрес на електонна поща ще получите също копие от поръчката Ви.

ВАЖНО!!! Запомнете Вашите потребителско име и парола. При следваща покупка с тях можете да влизате във Вашия акаунт и да пазарувате като използвате "Вход за клиенти". В случай, че сте забравили Вашата парола или потребителско име, имате възможност да влезете в акаунта си чрез Вашият профил във Facebook или Google. В акаунта Ви виждате статуса и история на Вашите поръчки. След завършване на Вашата поръчка ние ще се свържем с Вас, в най-кратък срок на предоставените координати и ще уточним удобен за Вас ден за доставка.

Благодарим за Вашето доверие

Екипа на "Оранжерия Цвети Цвет".

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас