FIRE DANCE HIRSUTA книфофия

10,90 лв. 6,99 лв.
  • Кат. номер: .1317
+ -
Купи
Моля, изберете:

Книфофия е многогодишно студосустойчиво растение. Най-добре се развива засадено в земята в периода февруари-юни или края на август докато земята не е замръзнала. Развива се като туфесто растение с високи атрактивни цветове. Достига височина до 100см. Засадете Вашата книфофия на слънчево до полусенчесто място. Развива се добре във влажни до леко засушени почви. Можете да отглеждате растението и в саксии като преди големи застудявания трябва да му осигурите условия с температура минимум 0 градуса. Цъфтежа е през летните месеци юни-август и е с продължителност поне 1 месец. Препоръчително е да добавяте торове за подхранване на цъфтящи цветя. Книфофия не изисква особенни грижи и създава неповторим акцент във Вашия двор. Растенията, които предлагаме са засадени в саксии ф10.5.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

Цената на доставката е в зависимост от стойността на поръчката Ви.

- до офис Еконт за поръчка на стойност: до 50.00лв-7.99лв, от 50.01лв до 100.00лв-9.99лв, над 100.01лв-13.99лв;

- до краен адрес с Еконт за поръчка на стойност: до 50.00лв-10.99лв, от 50.01лв до 100.00лв-13.99лв, над 100.01лв-17.99лв.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.