Gasteraloe Beguini

19,99 лв.
  • Кат. номер: .990
+ -
Купи
Моля, изберете:

Алое Gasteraloe Beguini е едно от разновидностите на това уникално лечебно растение.

Стайно многогодишно цвете, което е много лесно за отглеждане ако спазвате следните лесни правила. Зимно време почти не се полива /в зависимост от стайната температура веднъж до два пъти през цялата зима и то само през подложката на саксията/. Също така през зимния сезон е добре да бъде на по светло място в помещението. Критично ниски температури са 0-5 градуса. 12-15 градуса са оптималните за зимния период. От края на април до края на септември можете да го отглеждайте и навън, като най-добре ще се чувства на шарена сянка през горещите месеци. В този период го торете с водоратворима тор за цъфтящи цветя веднъж месечно. Също така поливката през лятото е добре да бъде през 10-12 дни само през подложката. Избягвайте да поливате отгоре, особено зимата, защото се задържа влага в розетката и бързо предизвиква гниене. Растението цъфти с уникално красиви високи цветове през лятото.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.