Miss Yellow зюмбюл в саксия

3,49 лв.
  • Кат. номер: .248
+ -
Купи
Моля, изберете:

Представяме Ви едно от най-любимите цветя на много хора. Зюмбюлите са силно ароматни с прекрасни кичести цветове оформени на цветонос, обгърнат от стилно разперени листа. Растенията, които предлагаме са в саксия с оформени цветоноси в начален стадий на цъфтеж.

Съвети за отглеждане.

Отглеждайте Вашите зюмбюли в стая с умерена стайна температура и по възможност повече дневна светлина (перваз на прозорец). Поддържайте висока влажност на почвата като задължително поливайте през подложка подставена под саксията. Високата влажност спомага за дълготрайност на цъфтежа. Зюмбюлите, които предлагаме ще създадат 2 до 3 последователни цъфтежа за период от 20-40 дни при правилно отглеждане. След прецъфтяване на цветонос го премахнете като го изрежете в основата (близо до луковицата). След прецъфтяване на всички цветоноси спрете поливането и оставете добре да изсъхнат листата. След което ги изрежете. Съхранявайте луковициата на сухо място и можете да я засадите в градината през периода септември-ноември за цъфтеж през следващата година.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.