30 литра МУЛЧ-ДРЕНАТОР натурален

19,90 лв. 12,99 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Представяме Ви натурален мулч-дренатор, собствено производство, опаковам в чували с обем 30 литра. Обем от 30 литра покрива площ около 0,6 кв.м. с дебелина около 2-3 см. Мулча е смес от широколистна и иглолистна растителност.

Предназначение и ползи от използването на натурален мулч-дренатор:

Натуралният мулч запазва почвената влага и умереността на температурата в почвата през летните горещини а през зимния период поддържа по-висока температура на почвата около корените на растенията. Натуралният мулч ограничава стреса на растенията през зимата и през циклите на замръзване и разтопяване на снежната покривка, пази от замръзване посети растения през зимния период. През лятото мулчът пази почвата прохладна като блокира излагането и на пряка слънчева светлина и предотвратява изсушаването, като задържа влагата в нея. Също така предотвратява появата на едногодишни плевели. Натуралният мулч предотвратява ерозията на почвата в следствие на силни дъждове, намалява и прякото въздействие на силния дъжд върху най-горния слой на почвата. Мулчирането може да се извършва от пролетта до началото на зимата. Подходящ за всякакъв вид растителност. С течение на времето естественият мулч се разлага в почвата, което е естествен процес на торене. Разположен около дървета и храсти натуралният мулч олеснява значително косенето на тревата около стеблата на дървета и храсти.

Друго много ценни и полезно приложение е полагането на натурален мулч-дренатор в основата на корени преди засаждане на растения, дървета и храсти. Прилага се както при засаждане в различни съдове така и при засаждане директно в градината. Положете под корените на растенията мулч-дренатор и след това засаждайте. По този начин се подсигурява много добро дрениране на излишната влага като същевременно с времето се подсигурява естествено торене в резултат на процесите на разграждане.

Доставка
Доставка

5% ОТСТЪПКА от стойността на поръчката при заплащане чрез БАНКОВ ПРЕВОД или PayPal.

Цени на доставки:

Цената на доставката е в зависимост от стойността на поръчката Ви.

- до офис Еконт за поръчка на стойност: до 25.00лв-7.99лв, от 25.01лв до 60.00лв-8.99лв, от 60.01лв до 100.00лв-11.99лв, над 100.01лв-13.99лв

- до краен адрес с Еконт за поръчка на стойност: до 25.00лв-10.99лв, от 25.01лв до 60.00лв-12.99лв, от 60.01лв до 100.00лв-15.99лв, над 100.01лв-17.99лв.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.