Nicolai Стрелиция Кралска

45,90 лв.
  • Кат. номер: .1567
+ -
Купи
Моля, изберете:

Стрелиция Nicolai е много лесно за отглеждане стайно цъфтящо растение. Има много специфичен цъфтеж в бяло и синьо. Подсигурете на Вашата Стралиция Nicolai възможно повече светлина, умерена влажност на почвата, която трябва да е и достатъчно хранителна. Растението издържа на засушаване затова поливайте оскъдно, особено в есенно-зимния период. Цъфти от април-май до август. След пресаждане първите цветове има вероятност да се родят след една до две години. За да ситимилирате богат дълготраен цъфтеж подсигурете добро подхранване на почвата с професионални водоратворими торове за цъфтящи цветя. През зимния период отглеждайте Вашата Стрелиция в помещение с минимална температура 12 градуса. През пролетно-летния период може да се отглежда в саксия навън на директна слънчева светлина или полусянка. В период на цъфтеж влажността на почвата и хранителният й състав се увеличава. За подхрнване използвайте качествени водоразтворими торове за цъфтящи цветя или тор с отложено действие, заложен при пресаждане на растението. За пресаждане използвайте обезпаразитена торфена смес.

Растенията, които предлагаме са засадени в саксия ф19 и са с височина 70-90см.

Отстъпки и Доставка
Отстъпки и Доставка

Отстъпки от стойността на поръчката Ви:

-от 80.00лв до 100.00лв - 5% отстъпка;

-от 100.01лв до 140.00лв - 6% отстъпка;

-над 140.01лв - 8% отстъпка.

*Отстъпката важи само и единствено за поръчка направена в нашия е-магазин. Тя се калулира автоматично при завършване на поръчката Ви.

 

Цени на доставки:

Цената на доставката е в зависимост от стойността на поръчката Ви.

- до офис Еконт за поръчка на стойност: до 20.00лв - 6.80лв, от 20.01лв до 50.00лв - 7.70лв, над 50.01лв - 8.99лв

- до краен адрес с Еконт за поръчка на стойност: до 20.00лв - 8.60лв, от 20.01лв до 39.00лв - 10.90лв, от 39.01лв до 49.99лв - 11.99лв, над 50.00лв - 12.99лв.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.