Ахилея NOBLESSA PTARMICA

10,90 лв. 9,90 лв.
  • Кат. номер: .1318
+ -
Купи
Моля, изберете:

Този сорт Ахилея е многогодишно и студоустойчиво цвете с дълготраен цъфтеж и изключително лесно за отглеждане. Развива се на туфа с височина около 30-40 см. Вирее на практика във всякакви условия и издържа на засушаване и летни горещини. Развива се изключително добре на слънчеви и засенчени места и е подходящо за засаждане в алинеуми и в комбинация с други декоративни треви. Може да бъде отглеждано и в саксии. Цъфтежът започва от месец юни до късна есен. За обилен цъфтеж и здрава коренова система подхранвайте с водоразтворими торове за цъфтящи цветя. При засаждане в група растоянието между корените е добре да бъде 25-30см.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.