ORANGE Double калибрахое кичесто

5,50 лв. 3,99 лв.
  • Кат. номер: .1156
+ -
Купи
Моля, изберете:

Калибрахоето е силно каскадно цвете, което при правилно отглеждане има обилен и дълготраен цъфтеж. Цъфтежът е от ранна пролет до късна есен. Калибрахоето можете да го отглеждате както на слънчеви така и на полусенчести места. Поддържайте почвата постоянно умерено влажна. Предпазвайте от преполиване и пресушаване. Редовно подрязвайте върховете на стеблата. За да има Вашето калибрахое обилен цъфтеж, здрава коренова система и листна маса използвайте водоразтворими торове за цъфтящи цветя за кореново и листно подхранване. 

Нашите препоръки при засаждане. В сандъчета 48-50см препоръчваме засаждане на три корена. Цветовото оформление е спрямо Вашият цветови вкус. Допуска се смесване на различни цветове засадени заедно в общ съд. В случай, че желаете да засадите във висящи кошници препоръчваме един корен във ф15-ф17см, три корена във ф20-ф25см. При засаждането силно препоръчваме да се използва обезпаразитена торфена смес средна фракция с добавена тор с отложено действие 9 месеца. С ползването на тази тор не е необходими кореново подхранване за целият сезон.

Растенията, които предлагаме са разсад засадени в в саксия ф9.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.