PENNISETUM RUBRUM декоративна трева

15,90 лв. 10,99 лв.
  • Кат. номер: .1226
+ -
Купи
Моля, изберете:
PENNISETUM RUBRUM е многогодишна декоративна трева. Тази декоративна трева има тъмно виненочервени листна маса и гъсти цилиндрични съцветия, тип метлица. Листата са повиснали и образуващи гъста туфа - "фонтан" като при повечето пенизетуми. Този сорт пенисетум не е студоустойчив. Поради тази причина препоръчваме да го отглеждате в саксии, като за зимния период намалите драстично поливката и съхранявате в светло помещение с температура 5-15 градуса. Този сорт достига височина 70-100 см, ширина 60-70 см.
Има много декоративна листна маса с наситен тъмночервен и ефектен цвят по време на цъфтеж. Цъфтежът е продължителен /от средата на лятото до есента/. Цетовете са много красиви - пурпурни, гъсти и цилиндрични метлици, разположени на дълги цветоноси над листната маса. Отглежда се на слънчево място, в плодородна и умерено влажна почва. Развива се добре в леко влажни и с по-едра структура почви.
Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.