Pink Chocolate мушкато

5,90 лв.
  • Кат. номер: .308 L +тор20
+ -
Купи
Моля, изберете:

Към всяко растение получавате подарък професионална водоразтворима тор за листно подхранване за мушката.

Предствавяме Ви една от красавиците от семейството на шоколадовите Пеларгониуми Зонале Chocolate. Със своя красив контраст между цветове и двуцветна листна маса и в съчетание на компактност при развитието си, тези красавици са едни от най-желаните от много ценители на пеларгониумите. Zonal Chocolate ще Ви радват от ранна пролет до късна есен.

Растенията са маточни, патентован сорт. Мушкатата са засадени в саксия ф13. Отглеждани са в професионална обезпаразитена торфена смес. За наторяване е използвана NPK тор PLANTA с микроелементи (12+5+24(+2)). Общ азот N-12%. Нитратен азот N-9.8%, Амониев азот N-2.2%, Фосфор водоразтворим P2O5-5%, Калий водоразтворим K2O-24.2%. Магнезий водоразтворим MgO-2%, Бор B-0.01%, Мед Cu-0.01%, Желязо Fe-0.05%, Манган Mn-0.05%, Молибден Mo-0.001%, Цинк Zn-0.01%.

Пресаждането го извършвайте в обезпаразитена торфена смес на реномирани производители. Качеството, структората и състава на почвата са от изключително важно значение за развитието на растенията. Предпазвайте от преполиване. За да се развива правилно растението и за да имате в пълнота красотата на този сорт използвайте за листно и кореново подхранване водоразтворима тор за мушката или тор с отложено действие за кореново подхранване. Пресадете в саксия с размер ф15-ф17 или по три растения в сандъчета 48-50см. При пресаждането дренажните отвори на саксията или сандъчето трябва да са добре почистени. През пролетно-летния сезон отглеждайте Вашето мушкато на открито за предпочитане на шарена сянка. През зимния период подсигурете по възможност добре осветено помещение и температура не по-ниска от 8-10 градуса. При температури под 8-10 и над 30 градуса растенията забавят своето развитие. В случай, че имате нужда от нашите професионални съвети можете да се свържете с нас на 0888749394.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис Еконт максимална до: 7.90лв;

- до краен адрес максимална до: 11.90лв.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.