Pink Swirl Хибискус Luna

6,90 лв.
  • Кат. номер: .735
+ -
Купи
Моля, изберете:

Растенията, които предлагаме са засадени в саксии ф13.

Хибискус Luna е външен студоустойчив многогодишен храст. Сортовете от серия Luna са любими на много градинари заради изключително красивият и богат цъфтеж с цветове достигащи диаметър 14-16см. Растенията обичат горещините, поради което се развиват много добре на места с обилно слънцегреене. Същевременно корените не бива да се оставят много засушени. Поливайте умерено и поддържайте винаги влажна почвата. Растението обича редовно краткотрайно мокрене на короната /препоръчваме сутрешно пулверизиране/. Цъфтежът е от юни до края на септември. Хибискус Luna е студоустойчив храст, който може да отглеждате засаден в градината или в големи саксии. През есента листата опадат а стеблата изсъхват. През ранна пролет /края на март-началото на април/ от кореновата система се развиват нови стебла, които имат бърз растеж през май. Изсъхналите стебла от есента ги изрежете в края на март-началото на април. За да се развие в пълната си красота Хибискус Luna има нужда от добре подхранена почва, поради което задължително е торенето с водоразтворими торове за цъфтящи цветя от април до средата на август.

Пролетното засаждане е след размръзване на земята. Есенното засаждане се извършва от септември докато земята не е замръзнала. Преди първата зима на растението мулчирайте корените като натрупате около корена мулч или листа смесени с почва от градината. Ако растението е засадено в саксия увийте около саксията изолиращ студа материал и подсигурете място, така че да не се събира дъждовна вода или натрупва сняг.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис Еконт максимална до: 7.90лв;

- до краен адрес максимална до: 11.90лв.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.