Polca Dot винка каскадна

4,90 лв. 4,49 лв.
  • Кат. номер: .1160
+ -
Купи
Моля, изберете:

Винката е уникално красиво и лесно за отглеждане цвете, което става все по-полулярно в нашата страна. Каскадните сортове развиват изключително богата, красива и силно каскадна корона. Цветето започва да се развива по-осезаемо от втората половина на май и цъфти до много късна есен, на практика цъфти и при първи снегове. Причините за да придобива силна популярност в България са няколко. Винката обича много директните слънчеви лъчи, затова се отглежда успешно на южни и югозападни изложения. Обича леко засушена почва като преполиването би навредило на кореновата система и развитието на цветето. Прецъфтелите цветове се самопочистват като новите пъпки на бъдещите цветове са под прецъфтяващия цвят и те го избутват. Каскадните сортове създават огромна и много красива корона обагрена с обилен цъфтеж при правилно отглеждане. Оригиналните сортове са много устойчиви на болести и вредители, същевременно Винката е и устойчива на ветрове.

Препоръчваме засаждането да бъде във висящи кошници или сандъчета, Винката е много красива и при смесването на два или повече цвята в един съд. В кошница с диаметър ф17-ф19-до 3 корена, ф20-25-до 4 или 5 корена. В сандъче 48-50см, 3-4 корена. Торенето с водоразтворими торове е задължително за да се радвате на пълната красота на това уникално красиво цвете.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис Еконт фиксирана: 5.99лв, БЕЗПЛАТНА за поръчки над 150лв;

- до краен адрес фиксирана: 9.99лв, БЕЗПЛАТНА за поръчки над 150лв.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.