Rossy Bermuda L размер Regal мушкато

9,90 лв. 7,49 лв.
  • Кат. номер: .862 L +тор20
+ -
Купи
Моля, изберете:

Към всяко растение получавате подарък професионална водоразтворима тор за листно подхранване за мушката.

Растенията са маточни, патентован сорт. Мушкатата са засадени в обезпаразитена торфена смес с добавена тор с отложено действие в саксии ф13. Препоръчваме пресаждането да го извършите през март-май или септември-ноември в саксии с размер ф15-ф17. Предпазвайте от преполиване. Препоръчително е да поливате през подложката на саксията. За обилен цъфтеж и здрава коренова система торете с водоразтворима тор за мушката, съгласно схемата описана на етикета на торта. Силно препоръчваме редовно опръскване с вода на листната маса особенно в летните горещини /късно вечер/. Това благоприятства развитието на цветето и предпазва от полепване на вредители.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.