Scarlet Flame Subolata пълзящ флокс

9,90 лв. 6,99 лв.
  • Кат. номер: .1051
+ -
Купи
Моля, изберете:

Представяме Ви флокс Subolata. Това е пълзящ, вечнозелен, студоустойчив сорт с цветове офомени в богати съцветия. Заради своя пълзящ ефект флокс Subolata е изключително подходящ за отглеждане в алпинеуми, сандъчета и висящи кошници. Вирее много добре на засушени почви и слънчеви до полусенчести места. Цъфтежът е през пролетта (април-май), като след прецъфтяване остава красив зелен килим оформен от короната. Заради своя пълзящият ефект този сорт се развива ниско (около 10-15см) но за сметка на това оформя разклонена корона с дължина 30-40 см. За богат цъфтеж в периода март-април препоръчване кореново и листно подхранване с водоразтворими торове за цъфтящи цветя.

Растенията са засадени в саксии ф9.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.