Шефлера Royal Variegata

25,90 лв.
  • Кат. номер: .64
+ -
Купи
Моля, изберете:

Шефлера е едно от полулярните стайни растения, които са предпочитани за отглеждане в офиси, кабинети и у дома. Шефлера Вариегата има специфична украса на листната маса и добавя свежест и настроение в интериора на помещението, в което го отглеждате.

То е лесно за отглеждане и непретенциозно цвете. Поставете го на място, което не се огрява за дълго от директно слънце и поливайте умерено. Почвата целогодишно е добре да бъде леко засушена. През периода Април-Октомври го подхранвайте веднъж месечно с водоразтворима тор за листно-декоративни растения. През зимата преустановете торенето. Вашата Шефлера Вариегата обожава високата влажност на въздуха, за което Ви препоръчваме веднъж на 7-10 дни да пулверизирате листата с вода със стайна температура. Ако желаете листната маса да има уникален вид пулверизирането го прилагайте с водоразтворима тор за листно-декоративни растения.

Шефлета Вариегата, която предлагаме е засадена в саксия ф13 и е с обща височина около 50см.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис Еконт фиксирана: 5.99лв, БЕЗПЛАТНА за поръчки над 150лв;

- до краен адрес фиксирана: 9.99лв, БЕЗПЛАТНА за поръчки над 150лв.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.