Спатифилум

8,90 лв.
  • Кат. номер: .213
+ -
Купи
Моля, изберете:

Спатифилум е многогодишно стайно цвете, за което е доказано от науката, че има силно пречистващи свойства на въздуха в помещението, в което се намира. Поради тези си свойства е едно от най-предпочитаните стайни цветя за отглеждане в дома, офиси и кабинети. Спатифилум цъфти в бяло с нежна и изящна форма на цвета. Обича умерена осветеност на помещението и в никакъв случай пряка слънчева светлина дълго време особено през летния период.
Полива се умерено за предпочитане през подложката на саксията. Задължително е кореново торене с торове с отложено действие или водоразтворими торове за цъфтящи цветя.
За здрава и красива листна маса и обилен цъфтеж препоръчваме целогодишно листно подхранване с водорастворими торове за цъфтящи цветя. Пресадете растението в саксия около ф14 като задължително използвайте обезпаразитена и обогатена торфена смес.

Растенията са засадени в саксия ф9.

 

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.