Spiraea vanhouttei Mайски сняг

19,90 лв. 12,99 лв.
  • Кат. номер: .1528
+ -
Купи
Моля, изберете:

Представяме Ви Spiraea vanhouttei популярно в България като Майски сняг. То е многогодишно студоустойчиво листопадно храстче, което издържа до -30градуса. Непретенциозно и лесно за отглеждане растение, развиващо се както на слънчеви така и на сенчести места. Достига височина 60-100см с накланящи се многобройни стебла оформящи визуален каскаден ефект. Короната достига 100-150см диаметър. Цъфтежът е обилен през месец май, което обуславя и популярното му име. Отглежда се в градината, но може да се развива и в големи саксии-контейнери с подсигурени добри гренажни свойства. Засажда се от февруари до юли и от септември до декември.

Растенията, които предлагаме са отгледани в контейнери ф17-3 литра с височина на короната 40-70см и много добре развита коренова система.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис Еконт фиксирана: 5.99лв, БЕЗПЛАТНА за поръчки над 150лв;

- до краен адрес фиксирана: 9.99лв, БЕЗПЛАТНА за поръчки над 150лв.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.