Стрелиция Кралска Reginae

39,90 лв. 34,99 лв.
  • Кат. номер: .1519 +тор цъф.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Към растението получавате подарък професионална водоразтворима тор за подхранване.

Кралска Стрелиция е лесно за отглеждане стайно цъфтящо растение. Подсигурете на Вашата Стралиция възможно повече светлина, умерена влажност на почвата, която трябва да е и достатъчно хранителна. Цъфти от април-май до август. След пресаждане първите цветове има вероятност да се родят след една година. През зимния период отглеждайте Вашата Стрелиция в помещение с минимална температура 12 градуса, възможно повече дневна светлина и умерена към ниска влажност на почвата. През пролетно-летния период може да се отглежда в саксия навън на директна слънчева светлина или полусянка. В период на цъфтеж влажността на почвата и хранителният й състав се увеличава. За подхрнване използвайте качествени водоразтворими торове за цъфтящи цветя или тор с отложено действие, заложен при пресаждане на растението. За пресаждане използвайте обезпаразитена торфена смес.

Растенията, които предлагаме са засадени в саксия ф13.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.