The President клематис

26,90 лв. 23,90 лв.
  • Кат. номер: .846
+ -
Купи
Моля, изберете:

Към всяко растение получавате подарък тор с 9 месечно отложено действие. Разположете равномерно торта в изкопаната дупка в градината преди полагането на растението.

Клематис /Clematis/ е популярно увивно-катерливо растение отглеждано масово в нашата страна. Цъфти с обилни наситени цветове от пролетта до късна есен. Клематис /Clematis/ е студоустойчиво растение, което издържа на климатичните условия в нашата страна. Лесно можете да го отглеждате във Вашата градина като е добре да спазвате някои основни правила. Клематиса обича обилна светлина и слънце през пролетно-летния сезон като не търпи прекалено топла почва около корените си както и преполиване. Засаждайте го на места с добре дренирана почва. По време на летните горещини за да предпазите от прегряване корените засадете ниска растителност около тях.
Засаждайте клематиса пролетта април-юни или през есента през септември-ноември. След засаждане растението първо развива коренова система и след това своята корона. Подрязвайте короната през есента след прецъфтяване или пролетта април-май. Първите две години докато развива кореновата система надземната част ще расте по-слабо. След втората година ще се наслаждавате на още по-обилен цъфтеж. Клематиса при правилно отглеждане живее 20-30 години.

 

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.