Цъфтящи цветя 200гр професионална тор

7,90 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

-ПРОМО ПАКЕТ 3х200гр-16.90лв /включва 3бр х 200гр/.

Професионална водоразтворима тор за всички видове цъфтящи цветя. Торта, която предлагаме е водоразтворима  немско производство на компанията PLANTA Dubgemittel GmbH Germany, която е производител и на професионални торове за производители на цветя. С тази тор произвеждаме и отглеждаме цветята в нашата оранжерия. Силно препоръчваме да използвате водоразтворими торове на прах, тъй-като имате гарантирана концентрация на хранителни вещества а и в прахообразно състояние можете да я съхранявате много дълго време, минимум 3 години.

Торенето е един от най-важните процеси в отглеждането на здрави и красиви цветя. На практика торенето е както храненето при хората и животните. Само поливането не е достатъчно. Чрез торенето доставяме на растенията хранителни вещества, които да спомогнат за развитието на здрава коренова система, красива и обилна листна маса, богат цъфтеж при цъфтящите цветя и до някъде предпазване от някои видове заболявания. Основните хранителни вещества са азот, фосфор и калий но за растенията се добавят и в по-малки количества и бор, желязо, манган, молибден, и други.

Тази тор се разтваря в пропорция 10-12гр /една супена лъжица/ в 8-10л вода. С готовия разтвор се полива кореново през около 10-14 дни в период преди и по време на цъфтеж. Напълно подходяща е и за листно подхранване преди и по време на пъпкообразуване.

Спазвайте стриктно пропорцията на разреждане на торта и препоръчаната честота на торене. Често срещано действие на някои градинари е да увеличават концентрацията на торовете с цел да се компенсира пропуснато торене. Това е изключително погрешен подход и може да унищожи цялото растение за много кратко време.

Съдържание: NPK 15+20+15(+2). Общ азот N-15%. Нитратен азот N-5.3%, Амониев азот N-9.8%, Фосфор водоразтворим P2O5-20%, Калий водоразтворим K2O-15%. Магнезий водоразтворим MgO-2%, Бор B-0.01%, Мед Cu-0.01%, Желязо Fe-0.05%, Манган Mn-0.05%, Молибден Mo-0.001%, Цинк Zn-0.01%.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.