ТС-МPlCote25-средна фракция 25литра професионална с тор PlCote9

35,99 лв.
  • Кат. номер: .1148
+ -
Купи
Моля, изберете:

Торфена смес ТС-МPlCote25 е професионален природен продукт за производство, пресаждане и отглеждане на цветя с добавена тор с отложено 9-12 месечно действие. При засаждане на растения, използвайки тази торфена смес не е необходимо допълнително подхранване с торове за период от 9-12 месеца. Изключително подходяща за пролетно засаждане на всички видове растителност, с изключение на описаните по-долу. Поради факта, че торфената смес е обезпаразитена и със съдържание на достатъчно количество хранителни вещестава, в нея се развиват отлично всякакви видове растения. Препоръчваме този продукт за засаждане на пролетно-летни растения в сандъчета и саксии и пресаждане на стайни цветя. Продукта не е подходящ за орхидеи, азалии, рододендрони и растения изискващи кисела почва.

СЪДЪРЖАНИЕ: Обезпаразитен торф, произведен на базата на смлян сфагнум торф с добавени овлажняващ агент, водоразтворими торове и микроелементи. Количество на добавен NPK (14:10:18) 1-1,5кг/куб.м. Продукта се добива, обезпаразитява и обогатява в Латвия.

Обем от 25-30 литра професионална торфена смес е достатъчно за запълване на три сандъчета с размер 50см или четири сандъчета от 30см. Препоръчваме професионалната торфена смес да не се смесва със стара почва или почва от градината. Причината, е че ако в тях има почвени вредители или техни ларви то те ще бъдат прехвърлени в торфената смес и на практика растенията няма да имат възможност на пълноценно развитие.

Обема на сместа се измерва в некомпресирано състояние.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

Цената на доставката е в зависимост от стойността на поръчката Ви.

- до офис Еконт за поръчка на стойност: до 50.00лв-7.99лв, от 50.01лв до 100.00лв-9.99лв, над 100.01лв-13.99лв;

- до краен адрес с Еконт за поръчка на стойност: до 50.00лв-10.99лв, от 50.01лв до 100.00лв-13.99лв, над 100.01лв-17.99лв.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.