ТС-МPlCote30-средна фракция 30литра професионална с тор PlCote9

29,99 лв.
  • Кат. номер: .1148
+ -
Купи
Моля, изберете:

Торфена смес ТС-МPlCote30 е професионален природен продукт за производство, пресаждане и отглеждане на цветя с добавена тор с отложено 9 месечно действие. При засаждане на растения, използвайки тази торфена смес не е необходимо допълнително подхранване с торове за период от 9 месеца. Изключително подходяща за пролетно засаждане на всички видове растителност, с изключение на описаните по-долу. Поради факта, че торфената смес е обезпаразитена и със съдържание на достатъчно количество хранителни вещестава, в нея се развиват отлично всякакви видове растения. Препоръчваме този продукт за засаждане на пролетно-летни растения в сандъчета и саксии и пресаждане на стайни цветя. Продукта не е подходящ за орхидеи, азалии, рододендрони и растения изискващи кисела почва.

СЪДЪРЖАНИЕ: Обезпаразитен торф, произведен на базата на смлян сфагнум торф с добавени овлажняващ агент, водоразтворими торове и микроелементи. Количество на добавен NPK (14:10:18) 1-1,5кг/куб.м. Продукта се добива, обезпаразитява и обогатява в Латвия.

Обем от 30 литра професионална торфена смес е достатъчно за запълване на три сандъчета с размер 50см или четири сандъчета от 30см. Препоръчваме професионалната торфена смес да не се смесва със стара почва или почва от градината. Причината, е че ако в тях има почвени вредители или техни ларви то те ще бъдат прехвърлени в торфената смес и на практика растенията няма да имат възможност на пълноценно развитие.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис Еконт фиксирана: 5.99лв, БЕЗПЛАТНА за поръчки над 150лв;

- до краен адрес фиксирана: 9.99лв, БЕЗПЛАТНА за поръчки над 150лв.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.