Violacea глоксиния каменно цвете

18,90 лв. 15,99 лв.
  • Кат. номер: .1450
+ -
Купи
Моля, изберете:

Глоксиния, популярно в България като каменно цвете е многогодишно саксийно топлолюбиво цвете. Растенията, които предлагаме са засадени в саксии ф11. Цветовете му са с контрастни багри в зависимост от сорта. Цъфтежа е продължителен от лятото до късна есен. През есенно-зимния период му подсигурете достатъчно дневна светлина. Поливайте само през подложката на саксията. Поддържайте умерена влажност на почвата в долната част на саксията. Прекомерно преполиване довежда до загниване. През пролетно-летния сезон го отглеждайте на сенчесто до полусенчесто място. Директното лятно слънцегреене не е желателно. Доброто подхранване на почвата спомага за обилен и дълготраен цъфтеж. Поради тази причина препоръчваме при пресаждане да вложите в почвата тор с отложено 9 месечно действие. Пресаждайте есента или ранна пролет в обезпаразитена торфена смес.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.