VIOLET BLUE dianthus карамфил

12,90 лв. 4,99 лв.
  • Кат. номер: .1324 +PlCote10
+ -
Купи
Моля, изберете:

Към всяко растение ще получите ПОДАРЪК професионална тор с отложено двугодишно действие (положете около 10 гранули под корените преди пресаждане на растенията).

Представяме Ви карамфил dianthus. Студоустойчив сорт подходящи за отглеждане както в градината така и в саксии и сандъчета. Този сорт карамфил е ароматен. Растенията са засадени в саксии ф10.5 с вложена тор с отложено 9 месечно действие. Растенията се развиват под формата на туфи. Отглеждайте ги на слънчево до полусенчесто място. Обичат постоянна умерена към ниска влажност на почвата. Редовно премахвайте прецъфтяващите цветове като по този начин ще стимулирате по-богато пъпкообразуване. За да имате обилен и дълготраен цъфтеж практикувайте от април до септември кореново и листно подхранване с торове за цъфтящи цветя. Достигат височина 15-20см.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис Еконт фиксирана: 5.99лв, БЕЗПЛАТНА за поръчки над 150лв;

- до краен адрес фиксирана: 9.99лв, БЕЗПЛАТНА за поръчки над 150лв.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.