White Stellar L размер мушкато

8,90 лв. 6,99 лв.
  • Кат. номер: .315 L +тор20
+ -
Купи
Моля, изберете:

Към всяко растение получавате подарък професионална водоразтворима тор за листно подхранване за мушката.

Растенията са маточни, патентован сорт. Мушкатата са засадени в саксия ф13. Отглеждани са в професионална обезпаразитена торфена смес. За наторяване е използвана NPK тор PLANTA с микроелементи (12+5+24(+2)). Общ азот N-12%. Нитратен азот N-9.8%, Амониев азот N-2.2%, Фосфор водоразтворим P2O5-5%, Калий водоразтворим K2O-24.2%. Магнезий водоразтворим MgO-2%, Бор B-0.01%, Мед Cu-0.01%, Желязо Fe-0.05%, Манган Mn-0.05%, Молибден Mo-0.001%, Цинк Zn-0.01%.

Пресаждането го извършвайте в обезпаразитена торфена смес на реномирани производители. Качеството, структората и състава на почвата са от изключително важно значение за развитието на растенията. Предпазвайте от преполиване. За да се развива правилно растението и за да имате в пълнота красотата на този сорт използвайте за листно и кореново подхранване водоразтворима тор за мушката или тор с отложено действие за кореново подхранване. Пресадете в саксия с размер ф12-ф15 или по три растения в сандъчета 48-50см. При пресаждането дренажните отвори на саксията или сандъчето трябва да са добре почистени. През пролетно-летния сезон отглеждайте Вашето мушкато на открито за предпочитане на шарена сянка. През зимния период подсигурете по възможност добре осветено помещение и температура не по-ниска от 8-10 градуса. При температури под 8-10 и над 30 градуса растенията забавят своето развитие. В случай, че имате нужда от нашите професионални съвети можете да се свържете с нас на 0888749394.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.