Yellow Apricot дипладения

13,90 лв. 7,90 лв.
  • Кат. номер: .378
+ -
Купи
Моля, изберете:

Представяме Ви Дипладения, една от кралиците на цветята. Дипладенията създава уникална и неповторима цветна красота и уют във Вашият цветен кът. Сравнително лесно за отглеждане цвете, при спазване на някои правила. Този сорт Дипладения може да се отглежда на директно слънце като се развива много добре и на полу-сенчести места. Важно е да поддържате умерена към ниска влажност на почвата. Дипладенията ще се чувства много добре при често пулверизиране на листната маса през летния сезон. Доброто подхранване с качествени торове ще осигури на Вашата дипладения пълноценно развитие и обилен цъфтеж. Минималната температура, до която издържа растението при силно засужена почва е около 6-7 градуса. Растенията са засадени в саксията ф11 и обезпаразитена професионална торфена смес с вложена тор с отложено 9 месечно действие. Това осигурява необходимите хранителни вещества на цветето и Ви освобождава от ангажимента за торене. За Вас остава единствено да се радвате на изключителната красота на това уникално цвете. Пресадете Вашата дипладения в саксия с размер около ф14-ф17. Препоръчваме при пресаждането да използвате само обезпаразитени торфени смеси.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.