Yellow Colombo хризантема плоскоцветна

7,99 лв. 4,99 лв.
  • Кат. номер: .1269
+ -
Купи
Моля, изберете:

Растенията са засадени в саксии ф9 с развита коренова система в професионална обезпаразитена торфена смес. В почвата с вложена тор с отложено действие. Не е необходимо допълнително кореново подхранване. Цветовете са множество на брой с диаметър около 7см. Всяка саксия има обозначителна табела с името на сорта и каталожен номер.

Сортовете започват да цъфтят от края на лятото до късна есен. Можете да ги отглеждате в саксии или в градината на слънце или шарена сянка. Почвата трябва да е богата на хранителни вещества. До момента на започване на пъпкообразуване поливайте Вашите хризантеми умерено, след това увеличете поливката. Редовно пръскайте с вода короната на растенията, препоръчително рано сутрин или късно вечер. Растенията засадени в градината презимуват успешно като задължително се загърлят преди сериозните застудявания. В края на месец март-началото на април изрежете изсъхналите стебла на около 7-10см над земята.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.