Yellow храстовидна лантана

19,90 лв. 9,99 лв.
  • Кат. номер: .657
+ -
Купи
Моля, изберете:

Представяме Ви Лантана /Lantana/ Бандана, произведена от маточен посадъчен материал. ЛАНТАНА е многогодишен външен храст, който има изключително красив и обилен цъфтеж. Това храстче обича много топлина и целодневно слънцегреене, което го прави много предпочитано от градинарите за засаждане на южни, югоизточни и югозападни изложения. Лантана може да се отглежда както в градината така и в саксии. Имайки предвид, че не е студоустойчиво растение /до мин 5 градуса/, препоръчваме засаждане в земята само в южните райони на страната. Много полезно за лантаната е подрязването на връхчетата на стеблата до средата на месец май. Подхранването с водоразтворими торове за цъфтящи цветя е задължително през две седмици от месец април до месец септември. Нашите оферти за професионални торове, с които работим в производството ни можете да намерите на следния линк: https://www.cveticvet.com/torove-za-podhranvane.html  .Засадена в саксия Лантана се пресажда всяка пролет от края на март до края май като се изрязват ниско долу старите клонки. Растенията, които предлагаме са засадени в саксии ф15, като препоръчваме пресаждане в саксия ф17-ф20.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

Цената на доставката е в зависимост от стойността на поръчката Ви.

- до офис Еконт за поръчка на стойност: до 50.00лв-7.99лв, от 50.01лв до 100.00лв-9.99лв, над 100.01лв-13.99лв;

- до краен адрес с Еконт за поръчка на стойност: до 50.00лв-10.99лв, от 50.01лв до 100.00лв-13.99лв, над 100.01лв-17.99лв.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.