За мушката 5 литра торфена смес ТС-М5PlCote

5,99 лв.
  • Кат. номер: .1469
+ -
Купи
Моля, изберете:

Торфена смес ТС-М5PlCote е професионална торфена смес за отглеждане на мушката. В тази торфена сместа е вложена тор с отложено 9 месечно действие, чрез която Ваште мушката и сакъзи ще получават балансирано и нужното им количество хранителни вещества за кореново подхранване. За период от 9 месеца след засаждането не е необходимо да добавяте торове за кореново подхранване. Тази торфена е възможно да я смесвате само с качествена обезпаразитена торфена смес в пропорция 2:1. Не препоръчваме смесване със земя от градината или некачествени почви. След пресаждането на растенията полейте с вода около 200-250мл около растението. Регулярните поливания препоръчваме да извършвате по възможност през подложката на саксиите.

Количеството от 2литра е достатъчно за саксия с размер ф17см.

Доставка
Доставка

Цени на доставки:

- до офис на Еконт: до 7 лв;

- до краен адрес: до 10 лв.

*описаните цени за доставки са максимална стойност. В случай, че при подготовка на Вашата пратка калкулацията на Еконт е на по-ниска от обявените стойности, то Вие ще заплатите по-ниската стойност. Стойността на доставката няма да надхвърли описаните цени на доставка, независимо от обема и стойността на Вашата поръчка.

Във всяка пратка изпратена от нас ще получите:

-право на преглед, застраховка и sms уведомление;

-подробен опис и стойност на продуктите във Вашата поръчка;

-фактура при предоставени данни. ВАЖНО!!! Съгласно актуалната наредба Н-18, издадената от Еконт Експрес ООД "разписка за пощенски паричен превод" служи като платежен документ и замества фискалния бон, издаден от изпращача на стоките;

Уведомеление за дата на доставка:

-през зимния период изпълняваме поръчките при прогноза за нощни температури над 0 градуса. На предоставения в поръчката телефонен номер ще получите sms с дата на доставка;

-извън зимен период Вие избирате желаната от Вас датата на доставка от съответната функция при завършване на Вашата поръчка (в опцията избор на час отбележете възможното в менюто). В рамките на на 1-2 дни след завършване на Вашата поръчка ще получите sms потвърждение за дата на доставка.